Ora Sekolah

Sekolah tapi ora sinau, dinggo opo? Yo tetep ono kanggone. Tapi urip kuwi bebas milih. Milih penake lan konsekuensine.

Urip ora usah dipikirke, dijalani kemawon. Jalan kemawon, rasah playon.

Urip pancen ono rel e, umpana sepur dalane wis ditentoke. Tapi opo ora mungkin tiba-tiba dienggoke rel e? Dudu kowe sing ngenggoke.

Manungso urip nganggo software, iso windows, linux, opo OS liyane sing ora biasa. Kabeh duwe jalure dewe-dewe, duwe filosofine dewe-dewe.

Menggok kiwo riting kanan. Superlopyu

Yogyakarta, 21 April 2021
Jono Terbakar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dihital
Jam Buka
Kualitatif
Pagi